Reviews

Hoe heb je het ervaren?

Wil je een recensie schrijven?
Ben je zelf in onze boerderij appartementen in Zuidwest Friesland te gast geweest en ben je tevreden? Laat je beoordeling achter op één van onderstaande platformen.


Ik kom uit de stad en kwam hier in een oase van rust. Nu ik dit schrijf krijg ik heimwee.

Rosa Griffioen (voorjaar 2021)

Tips? Laat het ons weten!
Heb je tips of opmerkingen voor ons? En is dat tijdens het verblijf niet ter sprake gekomen? Stuur een mailtje met je ideeën naar info@underdewol.nl. Alvast hartstikke bedankt!


Geboekt via een boekingssite
Had je je verblijf geboekt via Natuurhuisje.nl of Booking.com? Dan krijg je van deze organisaties vanzelf een mailtje waarin gevraagd wordt om een beoordeling in te vullen.

Wat vinden onze gasten?
Wil je weten wat anderen vonden van hun verblijf Ûnder de Wol? Lees hieronder de reviews van gasten die je voorgingen, van hen die Friesland al hebben ervaren…


Hartverwarmend en voor herhaling vatbaar…

Carla & Fons (juni 2021)

Volg Ûnder de Wol op social media
Blijf je graag op de hoogte over het wel en wee op de boerderij, volg dan boerderij appartementen Ûnder de Wol via social media. Hier kun je natuurlijk ook een recensie achterlaten.

Een hele week hebben we bijna letterlijk Ûnder de Wol mogen zijn. De warme ontvangst, de wollige beestjes in de buurt en het bijna alle gemakken voorziene appartement.

Het licht in het vroege voorjaar, de vergezichten ’s morgens en ’s avonds, heerlijk allemaal! Ook handig was de dorpssuper en een paar restaurants met vriendelijke uitbaters in buurt.

Ûnder de Wol is, na wat gepoets en geklus aan onze boot, ook een prima uitvalsbasis voor een fietstocht of wandeling. Maar het meest hebben we toch genoten van de rust en ruimte op dit unieke plekje in Friesland van Wiepkje en Tjeerd.

Frans en Annelies (april 2022)

Ik heb een fijne week gehad in appartement IEN. Ik was daar om te werken en te recreëren en dat is gelukt, mede door het mooie weer. Een aanrader voor rust, vriendelijkheid en mooie vergezichten. Het contact met Wiepkje en Tjeerd is makkelijk.

Trudy van Hoeflaken (mei 2022)