Privé sauna

wellness in Zuidwest Friesland

Ûnder de Wol beschikt over een fijne wellness ruimte, ook wel de wollness genoemd. Voel je wol / well… ontspan en geniet in deze privé sauna voor twee personen.

De wollness bestaat uit:
– Finse sauna met houten ligbedden voor 2 personen
– ruime douche
– aparte ruimte met toilet en wastafel
– zitruimte met relaxstoelen voor 2 personen

Er staat douchegel en scrubmiddel voor je klaar! En er zijn tijdschriften en boeken te leen. 

En na een uurtje in de wellness is het natuurlijk nog fijner onder de wol kruipen… De sauna is er speciaal voor onze gasten. Je betaalt € 15,00 per uur voor gebruik van de wellness.

Inrichting wellness
De wellness ruimte is afgewerkt in donkere kleuren betonciré, met een antislip gietvloer en voorzien van sfeervolle verlichting. Door de donkere tinten krijg je zelfs op klaarlichte dag het echte weldadige wellness gevoel. Eenmaal buiten wacht de echte donkere sterrenhemel boven Sandfirden…. 

Badkleding of niet?
De sauna wordt alleen privé verhuurd, je bepaalt zelf of je badkleding draagt of niet. Uit hygiënisch oogpunt is het plaatsnemen op badhanddoeken in de sauna verplicht.

Houten privé sauna
De massief houten sauna van het Duitse merk ‘Karibu‘, beschikt over een elektrische saunakachel met stenen. Wij zorgen voor opgietwater met natuurlijk geurende oliën. De werkzame stoffen uit de etherische oliën verdampen op de hete stenen. Deze verkwikken en zorgen voor een intense saunabeleving.

Sauna verhuur aan losse gasten
Logeer je niet in de boerderij appartementen van Ûnder de Wol, maar wil je toch een privé sauna in Zuidwest Friesland bezoeken? Ga dan naar de Pollepleats wellness in Westhem. 

Bel of mail ons om informatie over de privé sauna >> Reserveer een verblijf met sauna >>