SUPPEN

stand up paddling

Wil je de Friese meren op een bijzondere manier verkennen? Ga dan eens SUPPEN! Rondom boerderij appartementen Ûnder de Wol bevinden zich rustige meren en vaarten, waar je ongestoord kunt suppen (of kanoën natuurlijk).

SUP staat voor Stand Up Paddle; een leuke ontspannende bezigheid, die bovendien je hele lichaam traint. Een geweldige work-out in je vakantie!

Met de sup vaar je dicht langs de rietkragen, waardoor je vogels kunt spotten en optimaal kunt genieten van de omgeving. Onderweg even afstappen bij een aanlegplaats, of bijkomen op een terrasje in de watersportdorpen Oudega, Heeg of Gaastmeer.

Bij Ûnder de Wol verhuren we geen SUP boards meer. Maar je kunt eenvoudig een board huren bij Watersportbedrijf De Werff in Oudega of bij verschillende bedrijven in Heeg en andere plaatsen.

Deze mooie foto’s zijn gemaakt door Fotografie Lydia voor het blog op HeyHoneyGuide.com

Oudega en omgeving is een walhalla voor suppers, kajakkers en kanoërs, er zijn allemaal smalle vaarten en kleine meren waar je ongestoord rond kunt peddelen. Bekijk maar eens de kaart hieronder van de Poelenroute en vergeet niet de Reidmarroute richting Westhem.