Appartementen

comfortabele accommodaties

De boerderij appartementen van Ûnder de Wol zijn sfeervol ingericht door styliste Willeke en van alle gemakken voorzien. Je bent hier aan het goede adres als je belang hecht aan een eigentijdse maar gezellige logies-accommodatie.

De keukenkastjes zijn gevuld met een mooi servies en de badkamers zijn uitgevoerd in stijlvol en hygiënisch betonciré. Er staat vegan wasgel met Nordic Swan Ecolabel voor je klaar. 

Je kunt kiezen uit appartement 1. IEN, studio 2. TWA, appartement 3. TRIJE en vakantiehuis 12. TOLVE.

Bedden
De appartementen beschikken over stevige tweepersoons boxspringbedden van kingsize formaat (180×210). Bij ons geen losse dekbedden, maar gewoon een tweepersoonsdekbed. Op verzoek kunnen wij uiteraard voor twee éénpersoonsdekbedden zorgen.

Linnengoed
Het bed wordt voor je opgemaakt, standaard met een tweepersoonsdekbed. Bovendien zorgen we voor zachte badhanddoeken en keukendoeken. Op verzoek wordt linnengoed gewisseld.

Hygiëne
Wij doen ons uiterste best om de appartementen altijd schoon op te leveren. Mocht je desondanks onvolkomenheden tegenkomen, meld het dan meteen.

Alles privé
Onze boerderij appartementen hebben een eigen entree vanaf het bijbehorend privé terras. Daarnaast heeft ieder de beschikking over een eigen badkamer en keuken. Hierdoor zijn hygiëne en privacy gewaarborgd.

Zacht water
Onze waterinstallatie beschikt over een kalkontharder waardoor je in onze boerderij kunt genieten van zacht drink- en douchewater.

Veiligheid
De directe toegang naar buiten zorgt voor een veilig gevoel: in geval van calamiteiten ben je zo buiten. Alle vertrekken beschikken over rookmelders. Er zijn brandblussers en EHBO doos aanwezig.

Fietsenstalling
Neem je je eigen fiets mee? Je kunt deze bij ons binnen stallen. Vriendelijk verzoek om je fietsaccu los te koppelen en in je eigen appartement op te laden.

Laadpaal
Er is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig op de parkeerplaats. Je gebruikt hiervoor je eigen laadpas en betaalt een vast bedrag per kWh.

Huisdieren
In overleg is je huisdier ook welkom. Honden mogen bij ons niet op het meubilair plaatsnemen en ook niet in de weilanden komen in verband met kans op veeziekten. Maar er zijn genoeg mooie paden waar je je hond kunt uitlaten. Of neem je viervoeter op een mooie dag eens mee in een bootje.

METEEN BOEKEN?
Klik hier om een reservering te maken >>