Appartementen

comfortabele accommodaties

De boerderij appartement van Ûnder de Wol zijn sfeervol ingericht door styliste Willeke en van alle gemakken voorzien. Je bent hier aan het goede adres als je belang hecht aan een eigentijdse maar gezellige logies-accommodatie.

De keukenkastjes zijn gevuld met een mooi servies en de badkamers zijn uitgevoerd in stijlvol en hygiënisch betonciré. Er staat vegan wasgel met Nordic Swan Ecolabel voor je klaar. 

Je kunt kiezen uit appartement 1. IEN, 2. TWA, 3. TRIJE en 4. FJOUWER

Bedden
De appartementen beschikken over stevige tweepersoons boxspringbedden van kingsize formaat (180×210). Bij ons geen losse dekbedden, maar gewoon een tweepersoonsdekbed. Op verzoek kunnen wij uiteraard voor twee éénpersoonsdekbedden zorgen.

Linnengoed
Het bed wordt voor je opgemaakt (standaard met een tweepersoonsdekbed). Bovendien zorgen we voor zachte badhanddoeken en keukendoeken. Op verzoek wordt linnengoed gewisseld.

Hygiëne
Wij doen ons uiterste best om al onze gasten een schoon appartement te bieden. Mocht je desondanks onvolkomenheden tegenkomen, meld het dan meteen. Tijdens de schoonmaak wordt er goed gelucht, zodat virussen geen kans krijgen.

Alles privé
Al onze boerderij appartementen hebben een eigen entree vanaf het bijbehorend privé terras. Daarnaast heeft ieder de beschikking over een eigen badkamer en keuken. Hierdoor zijn hygiëne en privacy gewaarborgd.

Zacht water
Onze waterinstallatie beschikt over een kalkontharder waardoor je in onze boerderij kunt genieten van zacht drink- en douchewater.

Veiligheid
De directe toegang naar buiten zorgt voor een veilig gevoel: in geval van calamiteiten ben je zo buiten. Alle vertrekken beschikken over – aan elkaar gekoppelde – rookmelders. Er zijn brandblussers en EHBO doos aanwezig.

Huisdieren
In overleg is je huisdier ook welkom (niet mogelijk in het appartement op de eerste etage). Het is niet toegestaan honden in de weilanden te laten in verband met kans op veeziekten. Er zijn genoeg mooie paden waar je je hond kunt uitlaten. Of neem je viervoeter op een warme dag eens mee in een bootje.

METEEN BOEKEN?
Klik hier om een reservering te maken >>