SUPPEN

stand up paddling

Wil je de Friese meren op een bijzondere manier verkennen? Ga dan eens SUPPEN!

Wij doen mee aan de Slow Down SUPTEMBER actie van Friesland.nl!

SUP staat voor Stand Up Paddle; een leuke ontspannende bezigheid, die bovendien je hele lichaam traint! Rondom Bed & Breakfast Ûnder de Wol bevinden zich rustige meren en vaarten, waar je ongestoord kunt suppen (of kanoën natuurlijk). Met de sup vaar je dicht langs de rietkragen, waardoor je vogels kunt spotten en optimaal kunt genieten van de omgeving.

Onderweg even afstappen bij een aanlegplaats, of bijkomen op een terrasje in één van de watersportdorpen als Oudega, Heeg of Gaastmeer. Een geweldige work-out in je vakantie!

Lees hier de tips voor Stand Up Paddling en klik hier voor een mooie route!

Bij B&B Ûnder de Wol hebben we 2 SUP boards met peddels te huur
Deze allround SUP-boards met anti-slipvlak zijn stabiel, comfortabel en met 84 cm. breed ideaal om te leren suppen. De boards zijn opblaasbaar en hierdoor eenvoudig mee te nemen in de auto naar je favoriete spot. De 3 verwijderbare vinnen zorgen voor extra stabiliteit zodat je makkelijk kunt manoeuvreren op het water. De maximale belasting bedraagt 150 kg.

Kosten bedragen € 20,- per SUP per dag. Informeer naar de beschikbaarheid! Ook te huur voor personen die niet in onze B&B overnachten.

Bel of mail ons voor meer informatie!