Vakantie tijdens corona

staycation 1.5

We kunnen ons voorstellen dat je behoefte hebt om even uit te waaien op een rustige plek op het platteland. Wil je naar ons toe komen, dan dien je je uiteraard aan de richtlijnen te houden.

We vragen je gedurende het verblijf regelmatig je handen te wassen en in de gezamenlijke ruimte een mondkapje te dragen. Houd nog steeds 1,5 meter afstand als je iemand tegenkomt!

Ieder z’n eigen entree
Iedere kamer heeft een eigen toegangsdeur. Op deze manier kun je zonder met iemand in aanraking te komen, toch even vakantie hebben.

Type accommodaties
1. Het appartement heeft een eigen woonkamer met compleet ingerichte keuken. Er is een aparte slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en een slaapbank waar eventueel een 3e persoon kan logeren, en een eigen badkamer natuurlijk. Je hebt een eigen deur naar buiten.

2. Als stel kun je een tweepersoonskamer (of als gezin een vierpersoonskamer) reserveren. De tweepersoonskamers beschikken over een eigen badkamer, zitje, koelkast en deur naar buiten. Je hebt toegang tot de keuken voor gasten (om de beurt gebruik van maken). Er is desinfectiemiddel aanwezig.

Op dit moment zijn niet al onze kamers boekbaar, omdat we niet te veel gasten tegelijkertijd in huis willen hebben.

Boodschappen doen
Voor de lekkerste broodjes, vers fruit en lokale kaas wandel je 1 km. naar de Doarpswinkel in Oudega, met ‘priuwkelder’ vol Friese biertjes (op zondag gesloten). Mondkapje verplicht!

Eten afhalen
1. In Oudega kun je in het naseizoen weekends snacks en plates afhalen bij Herberch By Us Thus. Bel je bestelling door, en haal het op het afgesproken tijdstip op, betaal met pin: 0515  46 94 97.

2. In Heeg (7 km. rijden) kun je bij de Restaurant Watersport iedere dag terecht voor uiteenlopende afhaalmaaltijden. Bel 0515 44 22 29 om je bestelling door te geven.

Activiteiten
Wat kun je doen als je hier bent? Wandelen, fietsen, boeken lezen of opwarmen in de privé sauna. Misschien een goed idee om de telefoon en tv even uit te laten…? Lees hier alles wat mogelijk is in Friesland!

Contactloos verblijf
Als je het op prijs stelt, kunnen we de check-in en check-out zonder contactmoment laten plaatsvinden. Zo kunnen we de sleutel van jouw kamer of appartement alvast in het slot doen. Betalen kan gewoon via de bank, op afstand. We kunnen het ontbijt in een kratje aan je deur brengen. Of je maakt je eigen ontbijt.

Schoonmaak
Uiteraard zorgen wij dat kamers na ieder gebruik grondig worden gelucht en schoongemaakt. Ook tussendoor zullen wij deurkrukken en keuken regelmatig desinfecteren.

Thuis blijven bij klachten
Je bent van harte welkom voor een paar nachtjes ontspannen. Wel willen we je erop wijzen dat je thuis moet blijven bij koorts, neusverkoudheid, hoesten of benauwdheidsklachten. Check hier of je kunt reizen.

Kosteloos verzetten
Op deze manier hopen we je een fijn verblijf te bieden. Ben jij – of is iemand uit je gezin – ziek, dan moet je annuleren. Je kunt tot 3 dagen voor aankomst de reservering kosteloos verzetten of annuleren.

Voor vragen kun je ons bellen: 06 1551 7566