Bijkomen tijdens de Coronacrisis

In de huidige onzekere periode, is het belangrijk om gezond te blijven. Zowel lichamelijk als in je bovenkamer. We kunnen ons voorstellen dat je daarom behoefte hebt om naar een rustige plek op het platteland te gaan.

Thuis blijven als je ziek bent
Zolang dit toegestaan is, is onze B&B Ûnder de Wol geopend. Je bent van harte welkom voor een paar nachtjes ontspannen. Wel willen we je erop wijzen dat je thuis moet blijven als je (onverwacht) ziek wordt. Als je moet hoesten, niesen en bij koorts of verkoudheid ben je helaas niet welkom…

Ieder z’n eigen ingang en keuken
De komende tijd ontvangen we maximaal 2 stellen of gezinnen tegelijkertijd in onze B&B, zodat ieder een eigen keuken tot z’n beschikking heeft om zelf maaltijden te bereiden. Ook heeft iedere accommodatie zijn eigen toegangsdeur. Op deze manier kun je zonder met iemand in aanraking te komen, toch even vakantie hebben. Groepen kunnen we helaas niet verwelkomen.

Welke accommodaties verhuren we op dit moment?
1. Het appartement heeft een eigen woonkamer en compleet ingerichte keuken. Koffie en thee is hier standaard aanwezig. Het appartement beschikt over een aparte slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en een slaapbank waar eventueel een 3e persoon kan logeren. Er is een lekker terrasje op het zuiden bij. Je hebt een eigen deur naar buiten.

2. Daarnaast kun je als stel een tweepersoonskamer (of als gezin meerdere tweepersoonskamers) reserveren, waarbij je tijdelijke privégebruik van de keuken in de ‘gezamenlijke’ ruimte hebt. Hier is koffie en thee voorhanden en je kunt er zelf kokkerellen. De tweepersoonskamers beschikken ook over een eigen badkamer, terrasje en deur naar buiten.

We vragen je gedurende het verblijf regelmatig je handen grondig te wassen. Houd minimaal 1,5 meter afstand als je eventueel mensen tegenkomt en schud geen handen.

Boodschappen doen
Boodschappen haal je bij de Doarpswinkel in Oudega: www.doarpswinkel.nl – hier zijn iedere dag verse broodjes verkrijgbaar en er is een leuke ‘priuwkelder’ waar je lekkere wijntjes en biertjes kunt halen (op zondag gesloten).

Eten bestellen
Warme maaltijden kun je telefonisch bestellen bij Jacqueline van Herberch By Us Thus: +31 (0)515  46 94 97 – denk aan een plate kipsaté, kibbeling of spare ribs. Ook zijn er snacks en maaltijdsalades verkrijgbaar. Op afspraak haal je het eten op in het dorp, aan de Breksdyk, betalen met PIN.

Wat is er te doen?
Wat kun je doen als je hier bent? Wandelen, fietsen, varen, boeken lezen of naar de lammetjes kijken. Misschien een goed idee om de telefoon en tv even uit te laten…?

Contactloos inchecken en uitchecken
Als je het op prijs stelt, kunnen we de incheck zonder contactmoment laten plaatsvinden. Zo kunnen we de sleutel van jouw kamer of appartement in een paasei stoppen, en deze op de parkeerplaats leggen 🙂 Betalen kan gewoon via de bank, op afstand.

Kosteloos annuleren
Op deze manier hopen we je een fijn verblijf te bieden. Als de situatie verergert; als Nederland ‘op slot gaat’ of je bent ziek, dan kun je kosteloos annuleren. Mocht er iets met ons aan de hand zijn, dan zullen we contact met je opnemen om de reservering van onze kant te annuleren.

Voor vragen kun je ons bellen: +31 (0)6 1551 7566