Vakantie in tijden van corona

staycation 1.5

Hier op het Friese platteland ben je welkom om even bij te komen van het hectische leven. Vooral in de wintermaanden vind je hier alle rust en ruimte om tot jezelf te komen.

Je hoeft in onze boerderij geen QR codes te tonen of mondkapjes te dragen, maar we vragen je wel om er ook hier een goede hygiëne op na te houden.

Je eigen faciliteiten
Ieder appartement heeft een eigen toegangsdeur, een compleet ingerichte keuken en een eigen badkamer natuurlijk. Zodoende kun je hier je eigen gang gaan en ben je van niemand afhankelijk.

Boodschappen doen
Voor de lekkerste broodjes, vers fruit en Friese biertjes, wandel je 1 km. naar de Doarpswinkel in Oudega. Bij de boerderij van de fam. Breeuwsma (nummer 10) op Sandfirden, staat een koelkast waar je verantwoord geproduceerde kaas kunt halen. En bij de melktap op de Westerskatting (nummer 8) kun je verse bio melk tappen. Voor verse groenten kun je terecht bij Ierdewurk.

Horeca bezoeken
Bij het nieuwe Kattencafé in Oudega kun je gezellig gaan koffiedrinken of lunchen. In Gaastmeer kun je terecht bij d’ Ald Herberch voor koffie, lunch of diner. Vanaf Pasen is pizzeria Tre Paesi in Oudega ook weer open.

In omliggende stadjes als IJlst, Sneek en Bolsward zijn veel leuke restaurantjes te vinden waar je ook doordeweeks kunt dineren en waar je uiteenlopende maaltijden kunt afhalen: van Indonesisch tot stoofpotjes.

Activiteiten
Wat kun je doen als je hier bent? Wandelen, fietsen, een plaatje draaien, boeken lezen of opwarmen in de privé sauna. Ervaar eens hoe het is om een weekje zonder telefoon, krant en tv te door het leven te gaan (mocht het je niet bevallen… er is hier WiFi en tv, kranten zijn in de Dorpswinkel verkrijgbaar).

Contactloos verblijf
Als je het op prijs stelt, kunnen we de check-in en check-out zonder contactmoment laten plaatsvinden. Zo kunnen we de sleutel van jouw appartement alvast in het slot doen. Betalen kan gewoon via de bank, op afstand.

Schoonmaak
Uiteraard zorgen wij dat de appartementen na ieder gebruik grondig worden gelucht en schoongemaakt. Badlinnen wordt op 60 graden gewassen om bacteriën te doden.

Thuis blijven bij klachten
Je bent van harte welkom om een paar nachten te ontspannen. Wel willen we je erop wijzen dat je thuis moet blijven bij koorts, neusverkoudheid, hoesten of benauwdheidsklachten. Neem contact met ons op om je reservering te verzetten.

Heb je vragen? Dan kun je ons bellen: 06 15 51 75 66