Vakantie tijdens de Coronacrisis

staycation 1.5

2020 is het jaar van de vakantie in eigen land. We kunnen ons voorstellen dat je behoefte hebt om naar een rustige plek op het platteland te gaan. In Friesland is er weinig aan de hand. Maar wil je naar ons toe komen, dan dien je je wel aan de richtlijnen te houden.

We vragen je gedurende het verblijf regelmatig je handen te wassen. Houd 1,5 meter afstand als je iemand tegenkomt!

Ieder z’n eigen entree
Iedere kamer heeft een terrasje en eigen toegangsdeur. Op deze manier kun je zonder met iemand in aanraking te komen, toch even vakantie hebben.

Type accommodaties
1. Het appartement heeft een eigen woonkamer met compleet ingerichte keuken. Er is een aparte slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en een slaapbank waar eventueel een 3e persoon kan logeren, en een eigen badkamer natuurlijk. Er is een terrasje op het zuidwesten bij. Je hebt een eigen deur naar buiten.

2. Als stel kun je een tweepersoonskamer (of als gezin een vierpersoonskamer) reserveren. De tweepersoonskamers beschikken over een eigen badkamer, zitje, koelkast en deur naar je privéterrasje. Je hebt toegang tot de keuken voor gasten. Hier wordt om de beurt gebruik van gemaakt, er is desinfectiemiddel aanwezig.

Boodschappen doen
Voor de lekkerste broodjes, vers fruit en lokale kaas wandel je 1 km. naar de Doarpswinkel in Oudega, met ‘priuwkelder’ vol Friese biertjes (op zondagen buiten de bouwvak gesloten).

Eten afhalen
1. Plates (vis, vlees, kip met salade en friet), maaltijdsalades en snacks kun je in Oudega telefonisch bestellen bij Herberch By Us Thus: 0515  46 94 97.

2. Pizza of pasta kun je afhalen bij Tre Paesi in Oudega. Even bellen naar 0515 46 96 00 om je favoriete pizza te bestellen! Op afspraak haal je het eten op in het dorp, betalen met PIN.

Vanaf 1 juni kun je ook weer bij de horeca zaken naar binnen gaan of op een terrasje neerstrijken…

Activiteiten
Wat kun je doen als je hier bent? Wandelen, fietsen, varen, suppen, boeken lezen of naar de lammetjes kijken. Misschien een goed idee om de telefoon en tv even uit te laten…? Lees hier alles wat mogelijk is in Friesland!

Contactloos verblijf
Als je het op prijs stelt, kunnen we de check-in en check-out zonder contactmoment laten plaatsvinden. Zo kunnen we de sleutel van jouw kamer of appartement alvast in het slot doen. Betalen kan gewoon via de bank, op afstand.

Schoonmaak
Uiteraard zorgen wij dat kamers na ieder gebruik grondig worden gelucht en schoongemaakt. Ook tussendoor zullen wij deurkrukken en keuken regelmatig desinfecteren.

Thuis blijven als je ziek bent
Je bent van harte welkom voor een paar nachtjes ontspannen. Wel willen we je erop wijzen dat je thuis moet blijven bij koorts, neusverkoudheid, hoesten of benauwdheidsklachten. Check hier of je kunt reizen.

Kosteloos verzetten
Op deze manier hopen we je een fijn verblijf te bieden. Ben jij – of is iemand uit je gezin – ziek, dan moet je annuleren. Je kunt tot 3 dagen voor aankomst de reservering kosteloos verzetten of annuleren.

Voor vragen kun je ons bellen: +31 (0)6 1551 7566