Wollness sauna

onder een warme deken

B&B Ûnder de Wol beschikt over een wellness ruimte, ook wel de wollness genoemd. Voel je wol / well… ontspan en geniet in deze privé sauna in Zuidwest Friesland!

De wollness bestaat uit:
– Finse sauna met houten ligbedden voor 2 personen
– ruime douche
– apart toilet, urinoir en wastafel
– zitruimte met relaxstoelen voor 2 personen

En na een paar uurtjes in de wellness is het natuurlijk nog fijner onder de wol kruipen… (B&B gasten betalen € 15,00 per uur voor gebruik van de wellness).

De wollness is echter ook te huur voor gasten die niet in de B&B logeren, bijvoorbeeld voor campinggasten of buurtgenoten, eigenlijk iedereen die wel een beetje warmte kan gebruiken.

De wellness ruimte is luxueus afgewerkt in donkere kleuren, met een antislip gietvloer, douchewanden uitgevoerd in betonciré en voorzien van sfeervolle verlichting. Eenmaal buiten wacht de echte donkere sterrenhemel boven Sandfirden….

Door de donkere tinten krijg je zelfs op klaarlichte dag het echte weldadige wellness gevoel. De sauna wordt alleen privé verhuurd, je bepaalt zelf of je badkleding draagt of niet. Uit hygiënisch oogpunt is het plaatsnemen op badhanddoeken wel verplicht.

De massief houten sauna van het Duitse merk ‘Karibu‘, beschikt over een elektrische saunakachel met stenen. Wij zorgen voor opgietwater met natuurlijke oliën van eucalyptus, dennen of lavendel. De werkzame stoffen uit de etherische oliën verdampen op de hete stenen. Deze verkwikken en zorgen voor een intense saunabeleving.

een complete wollness beleving:

* ontvangst met koffie of thee
* 2 uren privé gebruik van de wollness ruimte

* badhanddoeken voor sauna en douche
* gebruik van scrubzout, douchegel en shampoo
* opgietwater met aromatische geur
* fles gekoeld drinkwater
* boeken en tijdschriften te leen

Tarief voor dit arrangementje bedraagt € 39,00 totaal (voor 1 – 2 personen).
In overleg uit te breiden met een schoonheidsbehandeling van Jannie (Sandfirden), een ontspanningsmassage van Boudien (Oudega) of een afspraak bij Kapsalon Laurentia (Oudega).

 Leuk als cadeau, uitje of verrassing!

* Onze waterinstallatie beschikt over een kalkontharder waardoor je in de Wollness en B&B kunt genieten van extra zacht drank- en douchewater *

Onbekend in de sauna? Klik hieronder op het stappenplan:
sauna gebruik