Kamers

kom er maar in

Alle gastenkamers van deze Bed & Breakfast zijn geschikt voor 2 personen. De B&B kamers én het appartement zijn niet luxe maar wel gezellig en met zorg ingericht. Hier ben je aan het juiste adres als je belang hecht aan een schone en nette kamer.

De gastenkamers beschikken over stevige tweepersoons boxspringbedden van kingsize formaat (180×210). Bij ons geen losse dekbedden, maar gewoon een tweepersoonsdekbed. Op verzoek kunnen wij uiteraard voor twee eenpersoonsdekbedden zorgen.

De bedden worden voor je opgemaakt en desgewenst zorgen wij dagelijks voor schoon badlinnen. In de keuken van de gezamenlijke ruimte en in het appartement is bovendien voldoende keukenlinnen aanwezig.

Alle gastenverblijven hebben eigen sanitair en toegang tot een privé terrasje. Hierdoor zijn comfort en privacy gewaarborgd.

De directe toegang naar buiten zorgt bovendien voor een veilig gevoel: in geval van calamiteiten ben je zo buiten. Ook beschikken alle vertrekken over – aan elkaar gekoppelde – rookmelders.

Alle kamers grenzen aan de gemeenschappelijke ruimte en aan de weilanden met zicht op schapen, soms ook koeien, weidevogels en rietganzen.

Het is mogelijk om de drie gastenkamers, het appartement en de gezamenlijke ruimte af te huren met je familie, vriendengroep of bedrijf. In dat geval ontstaat er een sfeervolle, ruime groepsaccommodatie.

In overleg is je huisdier ook welkom. Honden en katten mogen echter niet op de bedden, stoelen of banken plaatsnemen. Uitlaten kan langs de weg; het is niet toegestaan honden in de weilanden te laten i.v.m. kans op veeziekten.

* Onze waterinstallatie beschikt over een kalkontharder waardoor je in de B&B kunt genieten van extra zacht drink- en douchewater *