Groepsaccommodatie

quality time in Fryslân

Lijkt het je leuk er eens een weekend op uit te trekken met het gezin of je vriendinnen? Zoek je een locatie voor een training of retraite die je organiseert? Ûnder de Wol is in oktober 2023 en november 2023 nog af te huren als kleinschalige groepsaccommodatie voor rustige gezelschappen*. 

Luxe groepsaccommodatie Ûnder de Wol bestaat uit:
– Drie appartementen
– Eén zolderkamer
– Gezamenlijke ruimte met keuken, eethoek en zithoek 

We bieden volledige privacy aan groepjes tot 10 personen.

Luxe vakantiehuis in Friesland
Het leuke van dit riante ‘huis’ is dat naast samenzijn, ook privacy voor iedereen gegarandeerd is. Alle appartementen beschikken namelijk over eigen sanitair en keuken. En de gezamenlijke ruimte met keuken en eethoek is uitermate geschikt voor een gezellig samenzijn. Op de eerste etage is een gezellige zithoek aanwezig.

Activiteiten op de boerderij
Sterren kijken, opwarmen in de Finse sauna, spelletjes doen, yoga sessie, kokkerellen, winter BBQ, sfeervol dineren aan een lange tafel, borrelen bij het kampvuur, boekjes lezen…

Houtgestookte hottub
Sterren kijken in bad? Op aanvraag kunnen wij een hottub voor jullie huren bij Huureentub.nl. Daarnaast vragen wij een vergoeding voor het opstoken van het bad met haardhout.

Activiteiten outdoor
Buiten de deur kun je denken aan een activiteit als koeknuffelen op de boerderij, een daftocht langs de Friese Elf steden, een clinic winterzwemmen in de Oudegaaster Brekken, op pad met een lokale (vogel)gids, een middagje golfen in Gaasterland of een heuse Beerenburg Priuwerij aan de gracht in Sneek!

Training of retreat locatie 
De gehele boerderij met sauna kan ook afgehuurd worden voor mindfulness trainingen, rust retraites, yoga weekenden of wellness vakanties. Op de vide kun je rustig yoga beoefenen en het nabij gelegen kerkje van Sandfirden leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een klankschaal- of zangworkshop. En door de natuur en dieren rondom de boerderij voel je je vast gauw weer zen. 

Beschikbaarheid en prijzen
Mail of bel ons om beschikbaarheid en tarieven op te vragen. Vanaf 2024 is het helaas niet meer mogelijk om de boerderij met een groep te boeken.

Leuk voor erbij
– hout voor de vuurschaal of hottub € 15,- per jutezak
– zweten in de Finse sauna € 15,- per uur
– smoker BBQ inclusief hout, kolen en schoonmaak € 75,- per weekend
– luxe houtgestookte hottub € 250,- per weekend
– workshop, excursie of vaartocht: prijs en mogelijkheden op aanvraag

* Het is van belang dat jullie tevoren bekend en akkoord zijn met onze huisregels:
– stilte tussen 23.00 en 07.00 uur 
– feesten en roken is niet toegestaan
– niet geschikt voor jongeren / studenten
– niet geschikt voor kleine kinderen (1 tot 7 jaar)
– wij berekenen € 150,- voor eindschoonmaak
– wij berekenen € 500,- borg per groep