B&B Friesland

Wolkom Ûnder de Wol

Nazomeren in Zuidwest Friesland?

Fiets langs de Friese meren, ga eens SUPPEN, wandel naar de Doarpswinkel voor iets lekkers, geniet van de zonsondergang op je eigen terrasje en kruip ’s avonds lekker vroeg onder de wol…

vakantie op 1,5 meter

Ben je gezond, dan ben je van harte welkom. Iedere kamer heeft z’n eigen entree vanaf buiten, een eigen zitje, terrasje, badkamer en koelkastje. We kunnen je hier desgewenst een contactloos verblijf bieden.

zuidwest friesland

De Bed & Breakfast is gelegen op een ‘schiereiland’ tussen de Oudegaaster Brekken en de Ringwiel, vlakbij Sandfirden. Op 1 km. wandelen ligt Oudega SWF met restaurantjes, bootverhuur en dorpswinkel.

In de directe omgeving zijn watersportdorpen als Gaastmeer en Heeg te vinden. Bekende Elfstedenstadjes zoals IJlst, Sneek, Bolsward en Workum liggen op fietsafstand van de b&b.

Onze B&B is gelegen in het Waterland van Friesland, precies tussen de Afsluitdijk en het Woudagemaal, op een uur rijden vanaf Amsterdam.

Je kunt hier genieten van het plattelandsritme, eindeloze vergezichten, een kingsize bed, prachtige fietsroutes, nieuwsgierige schapen, wandelingen door weidevogelgebieden, lekker eten en drinken, varen met de elektrische sloep door het Friese merengebied, sfeervolle dorpen en niet te vergeten: de eigenzinnige Friese cultuur…!

De Bed en Breakfast is gevestigd in een verbouwde stelpboerderij en is sinds oktober 2014 geopend. Reserveer online!

Wy hoopje datst dy hjir thús fielst. Wij hopen dat je je hier thuis voelt.

 FAMILIE HOEKSTRA & KRAMER