Overnachting i.c.m. concert op Sânfurd

cultureel arrangement

Sandfirden (Sânfurd) is één van de mooiste plekjes in Friesland. Op de gevel van het kleine kerkje is te lezen dat het kerkje uit 1732 stamt. De locatie aan water It Hop en de Ringwiel is schilderachtig. Niet voor niets is dit een populaire trouwlocatie.

Stichting Sânfurd en PKN Oudega-Idzega-Sandfirden organiseren er regelmatig culturele activiteiten en kerkdiensten. Deze activiteiten hebben als doel om geld in te zamelen voor het onderhoud en de restauratie van het kerkje. Maar natuurlijk worden de activiteiten ook georganiseerd om gasten te laten genieten van het pittoreske Sandfirden.

agenda sânfurd 2019

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten op Sânfurd. Er is muziek, er is een fair, er is creativiteit en bezinning mogelijk.

overnachting aansluitend

Na het bezoeken van een concert of kerkdienst is het heerlijk een nachtje Ûnder de Wol te gaan. Vanuit de kerk wandel of fiets je zo naar de B&B. Lekker ontspannen op je eigen terrasje met zicht op Sânfurd en de ondergaande zon…

Als je een tweepersoonskamer reserveert op een zondag dat er een concert of kerkdienst op Sânfurd is (overnachting van zondag op maandag), dan bieden wij bij deze overnachting een gratis ontbijt op de maandagochtend aan.

Tips voor een concert:
Wilt u zelf eens optreden in het kerkje met een muziekgezelschap of heeft u tips voor een te organiseren concert? Uw suggesties zijn van harte welkom! U kunt hiermee terecht bij Jeanette Valkema, telefoonnummer 06 – 12 87 25 45.