Groepsaccommodatie

quality time in Fryslân

Lijkt het je leuk er eens met je hele gezin, (kleine) familie, vriendengroep of vriendinnen op uit te trekken? Denk dan eens aan Ûnder de Wol!

Ûnder de Wol biedt gasten de mogelijkheid om de drie kamers, het appartement en de gezamenlijke ruimte in een keer af te huren. Dus volledige privacy met uw gezelschap van maximaal 8-9 personen.

Het leuke van dit riante ‘huis’ is dat naast samenzijn, ook privacy voor iedereen gegarandeerd is. Alle kamers beschikken namelijk over eigen sanitair en terras.

De gezamenlijke ruimte is uitermate geschikt om gezellig samen te ontbijten, lunchen, kokkerellen, dineren, borrelen, spelletjes doen en bij te kletsen… Maar ook buiten is het goed toeven; op het terras, op de fiets, in de (zeil)boot. Genoeg te doen!

Of wat dacht je van; samen een high tea maken, een workshop stoere koeien schilderen of een voorjaarsbloemstuk maken?

Op het terras van de B&B kan de Swarte Smoker een heerlijke BBQ voor je verzorgen  De stoere houtgestookte Amerikaanse BBQ geeft vlees en vis een fantastische smaak!

Ook bedrijven die een besloten bijeenkomst op locatie wensen te houden, een teamuitje, OR training, bespreking buiten de deur, meerdaagse training of heidagen, kunnen bij Ûnder de Wol terecht.

De gezamenlijke ruimte leent zich uitstekend voor een zakelijke bespreking, maar er is ook zeker ruimte voor in- en ontspanning. Graag adviseren wij jullie over een passend buitenprogramma.