Groepsaccommodatie

quality time in Fryslân

Lijkt het je leuk er eens met je hele gezin, (kleine) familie, vriendengroep, sportclub of vriendinnen op uit te trekken? Denk dan eens aan groepsaccommodatie Ûnder de Wol!

Ûnder de Wol biedt gasten de mogelijkheid om de kamers, het appartement en de gezamenlijke ruimte in één keer af te huren. Dus volledige privacy met uw gezelschap van 10 personen.

Het leuke van dit riante ‘huis’ is dat naast samenzijn, ook privacy voor iedereen gegarandeerd is. Alle kamers beschikken namelijk over eigen sanitair en terras.

De gezamenlijke ruimte met keuken en zithoek zijn uitermate geschikt om gezellig samen te ontbijten, lunchen, kokkerellen, dineren, borrelen, spelletjes doen en bij te kletsen… Maar ook buiten is het goed toeven; op het terras, op de fiets, in de (zeil)boot. Genoeg te doen!

Of wat dacht je van; een workshop koeien schilderen, een yoga sessie (binnen of buiten in het weiland), een clinic SUPPEN of fierljeppen of een Fryske Bieren Priuwerij?

Op het terras van de B&B kun je genieten van een heerlijke BBQ van de Swarte Smoker. De stoere houtgestookte Amerikaanse BBQ geeft vlees en vis een fantastische smaak!

De gehele B&B met wellness kan ook afgehuurd worden voor mindfulness retreats, rust retraites, yoga weekenden of yoga vakanties. We hebben een yogazaal voor ongeveer 10 personen en het nabij gelegen kerkje van Sandfirden leent zich uitstekend voor (lach)meditatie, een klankschaalworkshop of een zangworkshop. In de natuur rondom de B&B kun je heel goed Shinrin-Yoku beoefenen.

Ook bedrijven die een besloten bijeenkomst op locatie wensen te houden, een teamuitje, OR training, bespreking buiten de deur, meerdaagse training of heidagen, kunnen bij Ûnder de Wol terecht.

De gezamenlijke ruimte leent zich uitstekend voor een zakelijke bespreking, maar er is ook ruimte voor in- en ontspanning. Graag adviseren wij jullie over een passend buitenprogramma.